Arşiv Temmuz 2019

Bakırköy Sineklik

Bakırköy Sineklik

Özellikle yaz aylarında sineklerden korunmak için sineklik kullanımı zorunlu bir ihtiyaç haline gelmektedir. Yaklaşık dört ay süren yazın ardından kışında haşereler ve arı gibi mevsimsel özelliği bulunmayan sineklerden korunmak için kullanışlı sineklik modelleri insanlar tarafından tercih edilmektedir. Sineklikler kendi içlerinde de çeşitlere ayrılabilmektedir. Evin ve takılacak olan kapı – pencere sistemlerinin uygunluğuna göre sineklik çeşitleri bulunmaktadır.

 Pileli Sineklik

 Pileli sineklik, kullanımı açısından oldukça rahat ve kolay bir yapıya sahiptir. Sineklik olarak kullanılmasının yanı sıra içinde bulunan mekanizma ile havalanması adına tamamen de açılabilmektedir. Pileli sinekliklerin montajları son derece rahattır ve herhangi ekstra bir bakım gerektirmeden rahat bir şekilde rutin temizlik ile hijyeni sağlanabilmektedir. Pileli sineklikler mekanizmaları ile bir perdeye benzemektedir. Perdeye benzer toplanabilen bir yapıya sahiptirler.

 Menteşeli Sineklik

 Pencere önlerinde, kenarlarına monte edilerek kullanılan menteşeli sineklik, kullanımı kolay olan sineklik türlerinden bir tanesidir. menteşeli sineklik pencere görevi de görmektedir. Açılır kapanabilir bir yapıda olan menteşeli sineklikler evlerin hava dolaşımını engellemezler. Aksine daha sağlıklı ve temiz bir havanın sağlanmasında yardımcı konumundadırlar. Sineklik türü olmasına rağmen dışarıdan gelen toz ve benzeri şeylerinde evlerin içine girmesine engel olurlar.

 Kedi Sineklikleri

 Kediler, bakım olarak kolay olsa da meraklı hayvanlar oldukları için bazen dışarı çıkma isteklerine engel olamazlar. Bu gibi durumlarda da sevimli dostlarımız için sineklik çeşitleri mevcuttur. Kedilerin, dışarı çıkmalarını engelleyen sineklikler son derece sağlam yapıda ve dostlarımızın dışarı çıkamayacakları şekilde tasarlanmıştır. Kedi sineklikleri sadece evde kedi besleyen insanlar için değil, bodrum ve zemin katlarda yaşayan insanlar içinde kullanılabilir bir sineklik çeşididir.

 Sineklik Montajı

 Sinekliklerin montajı oldukça kısa süre içerisinde yapılabilmektedir. Uzun bir işlem gerektirmeden doğru malzemelerin kullanılması ile en fazla yarım saat içerisinde montajı gerçekleştirilebilmektedir. Sineklik montajında önemli olan doğru malzemelerin kullanıldığından emin olmaktadır.

 Sineklik Bakımı

 Sinekliklerin bakımı tahmin edildiği gibi son derece kolaydır. Sökülüp takılma mekanizmaları temizlenerek yerine monte edilmesine uygun olan sineklikler için ekstradan bir önleme gerek kalmadan rahatlıkla hijyenik tutulabilmektedir. Su yardımı ile temizlenebildiği gibi ıslak bezle de temizliği yapılabilmektedir.

Bakırköy Pileli Sineklik

Pileli Sineklik

Pileli sineklikler katlanır model sineklikler olarak da bilinir. Kullanım açısından oldukça konforlu ve rahat olan pileli sineklikler pencere ve kapılarda görüntüyü de etkilmez. Pileli sineklikler özellikle dekoratif duruşları sayesinde her türlü kapı ve pencereye kolaylıkla uygulanabilir.

 Her mevsim gerek sinekler gerekse küçük böcekler camları açmamızı engeller. Özellikle yaz ayları ile beraber insanı rahatsız eden sivrisinekler çoğalmaya başlar. Bu durumla mücadele etmenin en kesin çözümü ise sinekliklerdir. Küçük yapıdaki tüllerden oluşan pileli sineklikler yaz ve kış aylarında pencerelerinizde kalarak, dilediğiniz her an temiz hava sirkülasyonuna yardımcı olmaktadır.

 PİLELİ SİNEKLİKLERİN AVANTAJLARI

 Pileli sineklikler tüm sinek ve böceklerden kurtulmanıza ve korunmanıza yardımcı olur. Görüntü açısından rahatsız etmeyecek bir görüntüye sahip olduğu için ister kapılarda isterseniz pencerelerde kullanılabilir. Temizliği oldukça kolaydır. Nemli bir bez yardımı ile pileli sinekliğin temizliğini yapabilirsiniz. Dışarıdan bakıldığında daha estetik bir görüntü vermek isterseniz sineklikleri pencerelere uygun renklerde yaptırabilirsiniz.

 Pileli sineklikler kullanım açısından avantajlar sağladığı için üretimi de fazladır. Pencere ya da kapılar için üretilen sinekliklerde ölçülerin doğru şekilde alınması üretim için yeterli olacaktır. Balkon camlarına da uygulanabilen pileli sineklikler istenildiğinde kolaylıkla çıakrtılabilir. Yaz ayları geldiğinde tekrar pencerelere takarak, korunma ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

 PİLELİ SİNEKLİKLER İLE KONFOR

 Pileli sineklikler özellikle yaz ayları geldiği zaman artan bir talebe maruz kalır. Pileli sinekliklerin yaz aylarında daha çok tercih edilmesinin sebebi ise kullanım rahatlığı ve sağladığı konfordur. Yaz aylarında pencere, balkon camları ya da kapılara uygulanabilen pileli sineklikler istediğiniz zaman çıkartılabilir bir yapıya sahiptir. Bu sayede yaz aylarında pencerelere pileli sineklikleri uygulayabilir, kış aylarında da kaldırabilirsiniz. Dilerseniz her mevsim pencerelerde kullanabilirsiniz.

 Pileli sineklik çeşitleri alüminyum, ahşap ya da PVC doğramaların tamamında kullanılabilir. Her türlü doğramaya uyum sağlaması açısından da sineklik çeşidi büyük kolaylık sağlar. Pileli sinekliklerin en önemli konfor unsuru ise sineklere karşı yüksek koruma sağlamasıdır. Pileli sinekliği pencerelere uyguladıktan sonra tüm sinekleri evinizden uzak tutabilirsiniz. Bu sayede yaz aylarında daha serin ve daha rahat bir uyku geçirme imkanına sahip olursunuz.

Bakırköy İçe Açılır Sineklik

Menteşeli İçe Açılır Sineklik

Menteşeli sineklik sistemi genelde 17 x 25 santimetre boyutunda standart olarak üretilmektedir. Sineklikte yer alan menteşeler ile açılma ve kapanma hareketlerine olanak sağlanmaktadır. Menteşeli sineklik sistemleri kendi içerisinde üç gruptan oluşmaktadır. Dışa açılan menteşeli, içe açılan menteşeli ve sabit menteşeli sineklikler bu grupları oluşturmaktadır.

 İçe Açılan Menteşeli Sineklik Montajı

 İçe açılır menteşeli sineklikler oldukça kolay montaj aşamalarına sahiptir. Buna göre ilk olarak sineklik profili için bir çerçeveye ihtiyaç duyulmaktadır. Sistemin dört köşesinde yer alan takozlar birleştirilerek bir çerçeve oluşturulmaktadır. Bu çerçeve içerisine ise fiberglass tül yerleştirilmektedir. Sineklik tülü, özel fitiller ile gerginleştirildikten sonra ise monte işlemi tamamlanmaktadır. Tül için kullanılan fitiller aynı zamanda rüzgar ve darbelere karşı sabitleme görevi de üstlenmektedir.

 Sinekliğin kapalı kalmasını sağlayan parçalara çıt çıt adı verilmektedir. Plastik malzemeden üretilen bu parçalar menteşelerin desteklenmesini sağlamaktadır. Çıt çıt sayesinde sineklik çevresi hiç boşluk kalmayacak bir biçimde kapatılmaktadır.

 İçe Açılan Menteşeli Sineklik Özellikleri

 İç tarafa doğru açılan menteşeli sineklikler kapı ve pencere dışında uygun alan olmadığında tercih edilmektedir. Pencere önünde yer alan panjur ve korkuluklar sebebi ile dışa açılır sistemler imal edilememektedir. Pencere açılıp kapanmasına engel olmayan sineklik sistemi, pencere contasına ince bir kasa takımı ile yapılmaktadır. Diğer menteşeli sistemlerden farklı olarak daha ince bir profil çerçevesinden oluşmaktadır. Pencere açıldıktan sonra menteşeli sineklik de onun üzerine doğru açılmaktadır.

 İçe Açılan Menteşeli Sinekliklerin Avantajları

 Pencere ve kapının dışına sineklik takılamaması durumlarında kurtarıcı bir sineklik sistemidir. Ürünün pencerenin iç kısmında yer alması çıkarılma durumlarında da avantajlı olmaktadır. İçe açılan pencereli sineklik sistemleri sinek ve haşere mevsimi geçtikten sonra iptal edilebilmektedir. Bu sistemin bakımı ve temizliği de oldukça kısa sürmekte ve kolaylıkla tamamlanabilmektedir.

 Menteşeli sinekliğin temizliği ürün takılı haldeyken ya da çıkarıldıktan sonra yapılabilmektedir. Menteşeli sineklikler ufak bir kuvvet kullanılarak yerinden çıkarılabilmektedir. Ürünün bakımı ya da temizliği yapıldıktan sonra ise menteşe dişlerine oturtulması yeterli olmaktadır. Temizlik toz almaya benzer bir biçimde sağlanmalıdır. Ürüne sert darbeler verilmesinden ise kesinlikle kaçınılmalıdır.

Bakırköy Kedi Sinekliği

Özel Kedi Sinekliği

Kediler, hayatımızın vazgeçilmez canlılarından olma özelliğine sahip, insan dostu varlıklardır. Evde kedi beslemek büyük bir sorumluluk gerektirmektedir. Evde kedi beslemenin, hayvanın temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra onun güvenliğini sağlamak gibi de bir sorumluluğu bulunmaktadır.

 Özellikle meraklı hayvanlar olan kedilerin evlerden dışarıya çıkmalarını engellemek, bazı durumlarda neredeyse imkansız hale gelmektedir. Özellikle yaz aylarında sevimli dostlarımızın dışarıya çıkarak kaybolmalarını engellemek için kedi sinekliği güvenlik önlemi hem sahibi hem de hayvanlar için oldukça kullanıma elverişlidir.

 Kedi Sinekliği Nedir?

 Kedilerin dışarıya çıkmalarını ve yüksek katlı binaların pencerelerinden düşmek suretiyle zarar görmelerini engellemek için geliştirilmiş olan sineklik türüne kedi sinekliği adı verilmektedir. Kediler meraklı hayvanlar olduğu gibi pencere kenarlarında vakit geçirmekten de oldukça hoşlanan varlıklar olduğu için kedi sinekliği ile onlara bir zarar gelmesini engellenebilmektedir.

 Kedi Sinekliği Özelliği

 Kedi sinekliklerden normal sinekliklerden hemen hemen aynı mekanizmaya sahip olmasına karşılık minik dostların zarar verememesi için daha sağlam tellerden oluşmaktadır. Kedilerin tırnakları ile zarar veremeyeceği kedi sineklikleri teknik yapıları ile de açılma riskini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Diğer sinekliklerin aksine dışa değil, içe doğru açılan kedi sineklikleri içeriden gelebilecek olan bir müdahaleye karşı da dayanıklı hale getirilmiştir. Sürme kilit sistemi ile kilitlenebilen bir yapıya sahip olan kedi sineklikleri küçük dostların açamayacakları şekilde tasarlanmıştır.

 Kedi Sinekliklerinin Kullanım Alanı

 Kedi sineklikleri kapı ve pencerelerde kullanılabilme özelliğine sahiptir. Hem kapı hem pencere tasarımına uygun olarak dizayn edilen kedi sineklikleri kolay monte edilebilme ve kolay temizlenme özelliğine sahiptir. Kedi sineklikleri sadece, kedileri değil evi de koruma görevini üstlenmektedir.

 Dışarıdan gelebilecek olan böceklere, haşerelere, farelere karşı evlerin güvenliğini sağlama özeliğine sahip olan kedi sinekliği bu özelliği ile de canlıların sağlıklarını ve huzurlarını temin etmektedir. Öte yandan hem evi hem de hayvanı rahatsız edebilecek tozların girmesini de engelleyen kedi sinekliği, kolay mekanizması ile temizlenme veya havalandırma sebebi ile rahatlıkla sökülüp takılabilmektedir. Ayrıca dışa doğru açılma özelliği olmadığı için kedi sineklikleri yağmur, nem ve güneşten dolayı eskime, yıpranma gibi refleksler göstermezler.

Bakırköy Menteşeli Sineklik

Menteşeli Dışa Açılır Sineklik

Menteşeli sineklik, özellikle yaz aylarının kurtarıcı olarak görünen modeller arasında kullanımı en yaygın olanıdır. Sineklik, taşınabilir ve tekrar kullanılabilecek olması ile de oldukça sevilmektedir. Genellikle üründe iki menteşe ile açılıp kapanma sağlanmaktadır. Menteşenin kilit sistemi ise kullanıcının isteğine göre mıknatıslı ya da çıtçıt denilen plastiklerden yapılabilmektedir. Menteşeye destek sağlayan mıknatıs ve çıtçıtlar sinekliğin istem dışında açılmasını engellemektedir.

 Sade ve basit tasarımı ile dışa açılan menteşeli sineklikler çok sayıda alanda kullanılmaktadır. Genellikle PVC ya da Alüminyumdan oluşan profillerden oluşmaktadırlar. Bu profillerin içerisinde ise gergin halde özel tüller bulunmaktadır. Menteşeli sineklikler takıldığı alanın estetiğine kesinlikle zarar vermemektedir. Bu sayede de kullanıcıya hem estetik hem de sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı yaratmaktadır.

 Dışa Açılabilir Olmanın Avantajları

 Dışa açılabilen tarzda üretilen menteşeli sineklikler hem montaj hem de kullanım açısından oldukça avantajlıdır. Bu kapsamda sineklikler, pimapen de dahil olmak üzere pencere ve kapı olabilme özelliği taşımaktadır. Menteşeli sinekliğin takılıp çıkarılabilmesi de diğer bir avantajdır. Bu sayede sineklik mevsimsel olarak ya da taşınma durumlarında tekrar kullanılabilmektedir.

 Menteşeli dışa açılabilir sineklikler pencere ve kapının dış tarafına rahatlıkla monte edilebilmektedir. Ancak bu noktada pervaz dışında; panjur, korkuluk ya da benzer bir engelin olmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

 Dışa açılabilir sinekliklerin bir diğer olumlu yönü de oldukça ekonomik olmasıdır. Sineklik boyutu pencere ve kapı ölçüsü alınarak özel olarak da üretilebilmektedir. Sabit sineklikler ile fiyat performans karşılaştırması yapılırsa menteşeli sinekliklerin daha uygun olduğu görülmektedir.

 Menteşeli Sinekliğin Temizliği

 Dışa açılabilir sineklikler hem ev hem de iş yerlerinde sık sık kullanılmaktadır. Bu ürünler temizlik açısından da oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Buna göre menteşeli sineklikler bir bez ve deterjan yardımı ile rahatlıkla silinebilmektedir.

 Kullanıcının konforu doğrultusunda menteşeli sinekliği çıkararak temizleme imkanı da bulunmaktadır. Dışa açılabilir sineklikler temizlik sonrasında rahatça yerine oturtulabilmektedir. Temizlik konusunda dikkat edilmesi gereken noktalarsa, malzemeye fazla sert davranılmaması ve kurulama işleminin güzel yapılmasıdır. Menteşeli sineklikler düzenli temizlenerek daha uzun ömürlü bir kullanım süresine erişmektedir.

Sinekliğin insan hayatındaki önemi

Sineklik İnsan Hayatı İçin Önemli Mi

Özellikle yaz aylarında artışa geçen haşere ve sinekler insanlara son derece rahatsızlık vermektedir. Sinek kovucu ürünler etkisini çok gösterememekte, pencere ve kapıların kapatılması ise ortama hava girişini engellemektedir. Bunun sonunca bu probleme karşı alınabilecek en iyi önlem sineklik sistemleri olmaktadır.

 Kolayca monte edilebilen sineklik sistemleri kullanıldığı alana yalnızca hayvanların değil aynı zamanda toz girişini de engellemektedir. Sistemler kullanım rahatlığı ve fiyat performans açısından değerlendirildiğinde oldukça ilgi görmektedir. Farklı birçok çeşidi bulunan sineklik sistemleri ise beraberinde çok sayıda olumlu özelliği de getirmektedir.

 Sineklik Sistemi Kullanmanın Faydaları

 Sineklik sistemi hangi çeşitte olursa olsun sinek ve haşerelere karşı doğal bir çözüm yolu üretmektedir. Sistemler, fonksiyonel tasarımları sayesinde kullanıldığı alana hava giriş çıkışı için müsaade etmektedir. Ayrıca hiçbir sineklik sistemi pencere ya da kapıyı doğrudan kapamamaktadır. Böylece ortamda ışık ya da temiz hava problemi ile karşılaşılmamaktadır.

 Sineklik sistemleri üst katlarda ya da bodrumlarda güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. Ürünlerin ham maddesi zararlı kimyasal ya da alerjenler içermediği için de sağlık açısından bir problem yaratmamaktadır. Sineklik sistemlerinin ortama uygun olarak tasarlanması da bu sistemi kullanmanın faydaları arasında yer almaktadır. Bu kapsamda sineklik türü, rengi, modeli, büyüklüğü ve işlevine alanının estetiğini bozmayacak şekilde karar verilmektedir.

 Sineklik sistemleri monte edilse bile rahatlıkla çıkarılabilmektedir. Kolay çıkarılıp takılma özelliği özellikle temizlik esnasında oldukça fayda sağlamaktadır. Sinekliklerin temizlenme işlemi ise yalnızca basit bir bez yardımıyla yapılabilmektedir.

 Çok Kullanılan Sineklik Sistemleri

 Sineklik basit bir ürünmüş gibi görünse de kullanım alanına göre çok farklı şekillerde üretilmektedir. Buna göre; sürme sineklikler, pileli sineklikler ve kedi sineklikleri en fazla talep edilen sistemlerdendir. Sürme sinekliklerin en büyük avantajı büyük pencere ve kapılara uyum sağlayabilmesidir. Bu sistemler kullanıcı talebi doğrultusunda tek ya da çift kanatlı olarak üretilebilmektedirler.

 Pileli sineklikler ise genelde ofis ve iş yerlerinde kullanılmaktadır. Yatay ve dikey katlanabilir modellerde üretilen sistemin dayanıklılığı da diğerlerine nazaran daha fazla kabul edilmektedir. Stor mantığı ile çalışan her iki sistemde ses çıkarmayan kullanımı ile bilinmektedir.

Sineklik ihtiyaç mı yoksa zevk mi ?

Sineklik İhtiyaç Mı Yoksa Zevk Mi

Yaşanılan evlerin havasını tazelemek, temiz havayı evin içine doldurmak amacıyla pencereler sıklıkla açılmaktadır. Özellikle bahar ve yaz aylarında dışarıdaki havanın insana kattığı coşkuyu evin içinde de hissetmek istenilmektedir.

 Güzel Havalarda Camları Açık Kullanmanın Tek Yolu Sineklikler

 Ancak güzel havaların enerjisini bozan ve evlere davetsiz bir şekilde girmek isteyen sinekler, böcekler ve diğer haşereler de mevcuttur. Tüm yaşanan güzelliğin tadını kaçıran sinekler ve böceklere önlem olarak geliştirilen sineklik modelleri bulunmaktadır.

 Bahar ve yaz aylarının tazeleyici havasını evinde doyasıya hissetmek isteyenlerin daima tercihi elbette sineklikten yana olmaktadır. Bu noktada sinekliğin evler için gerekli bir ihtiyaç olduğu görülmektedir.

 Bu önemli ihtiyaç nedeniyle de çeşitli modellerde ve gereksinimlere cevap verebilmek amacıyla sineklikler bulunmaktadır. Evinde rahat etmek isteyenler, sinek ve böceklerle devamlı bir mücadele durumunda olmak istemeyenler tarafından sineklik gerekli ihtiyaçlar listesinin ilk sırasında yer almaktadır.

 Bazen gereksiz olduğu yalnızca görsel açıdan zevk amacıyla kullanıldığı düşünülse de sinek ve böcek istilası yaşandığı anda evin vazgeçilmez bir unsuru olduğu tekrar hatırlanmaktadır. Güzel havalarda evlerini taze ve doğal hava ile doldurmak isteyenlerin vazgeçilmezi sinekliklerdir.

 Sineklik Çeşitleri

 Evlerin ihtiyaçlarına göre çeşitli sineklik çeşitleri bulunmaktadır. Pileli sineklik, menteşeli sineklik ya da evcil hayvanı ile yaşayanlar için kedi sineklikleri gibi ihtiyaç çerçevesinde sineklik modelleri de gelişmiş durumdadır.

 Menteşeli Sineklik

 Daima en çok tercih edilen modellerin başında gelmektedir. Giriş ve çıkışı fazla olan ev ya da iş yerlerinde sağladığı kullanım kolaylığı nedeniyle tercih nedeni olmaktadır. Aynı zamanda kolay temizlenebilir olması da tercih oranını yükseltmektedir. Tüm sineklik modellerinde olduğu gibi menteşeli sineklik de temiz havanın tadını çıkarma, sağlıklı yaşam alanı tanıma ve konforlu evlerin garantisini sizlere sunmaktadır.

 Pileli Sineklik

 En yeni ve çok modern sineklik sistemi olarak öne çıkan pileli sineklikler. Akordeon şeklinde katlanabilen, her hangi bir mekanizma sistemi olmayan, tül kısmı özel bir maddeden üretilen bu nedenle katlana bilinir özelliğe sahip sineklik modelidir. Bu sistemde üretilen sineklikler tüm kötü hava koşullarına dayanıklı olarak imal edilmektedir.

 Kedi Sineklikleri

 Evcil hayvanların camlardan düşmelerini ve kaçmalarını önlemek amacıyla üretilen bir sineklik çeşidi olarak tanımlanmaktadır.

 Görülüyor ki sineklik kullanmak tamamen ihtiyaç çerçevesinde gelişen kişinin zevkinin çok daha önüne geçen bir gerekliliktir.

Bakırköy Sürme Sineklik

Bakırköy Sürme Sineklik

İstanbul ve Bakırköy çevresinde sineklik üretiminde öncü olan Bakırköy Sineklik, kaliteyi hedeflemektedir. Üretim ve kalite noktasında müşteri memnuniyeti prensipleriyle hareket etmektedir. Bu durum profesyonel üretim yapması noktasında yönerge oluşturmaktadır. Firma pileli, menteşeli ve kedi sineklik üretiminde hassasiyetle çalışmaktadır. Bununla birlikte modern standartlara sahip olan sürme sineklik modelleriyle dikkatleri üzerine çektiği bilinen bir gerçektir.

 Sürme sineklik üretiminde öncü olmakla birlikte, ergonomik sineklik modelini Türkiye’de tanıtmıştır. Her mekana özel olarak tasarlanmış olan sürme sineklik modelleri mevcuttur. Geniş camlara sahip kafeler için üretilen sürme sineklikler, evlerin sürgülü pencereleri için de sıklıkla tercih edilmektedir. Pencere ve kapının ebatları ve özelliklerine göre ürettiğimiz ürünler, mekanizmaya da uyum sağlamaktadır. Kapının açılıp kapanma mekanizmasına uygun olarak tasarlanmaktadır.

 Özel Üretim Sürmek Sineklikler

 İmalatı özel olarak tasarlanmış rulmanlar mevcuttur. Sineklik ise bu rayların üzerine oturtulmuş ve bu rulmanın mekanizmasına uydurulmuştur. Bu sebeple kullanımı oldukça pratiktir. Alüminyum profilden üretilen yanmaz tülü bulunmaktadır. Ürün yalnızca haşerelere karşı güvenlik sağlamaz.

 Çocuk sahibi olan aileler için üstün güvenlik sağlar. Sürme sineklikler üstün mekanizmaya sahiptir. Bu durum tüm riskleri ortadan kaldırmaktadır. Özel raylardan üretilen rulmanlar ve alüminyum profiller oldukça sağlam mekanizmaya sahiptir. Bu durum herhangi bir yaslanma sonucu düşmesini engeller. Bu sebeple en kullanışlı sineklik modeli olduğunu söylemek mümkündür. Çocuk sahibi aileler, kedi ve köpek gibi hayvanları besleyenler üstün güvenlik sağlamanın rahatlığıyla hayatlarına devam edebilirler.

 Sürme Sineklik Modelleri ve Fiyatları

 Sürme sineklikler profesyonel bir mekanizmaya uygun niteliklerde üretilmektedir. Bu sebeple dünya standartlarında tercih edildiği bilinen bir gerçektir. Bununla birlikte birden fazla modeli mevcuttur. Kapı ve pencereler için farklı modelleri üretilmektedir. Her modelin mekanizması ise farklı çalıma tarzına sahiptir.

 Sürme sinekliklerin estetik açıdan şık modelleri de mevcuttur. Renk tercihi sınırsızdır. Model ve boyut ise ölçü alınarak belirlenmektedir. Uygun fiyat garantisiyle hizmetinize sunulan modeller evinizde ve iş yerinizde hayatınızı kolaylaştıracaktır. Ürün fiyatları model ve boyuta göre değişmektedir. Model belirlendikten sonra ve ölçü aldıktan sonra fiyatlar hakkında net bir bilgi vermek mümkündür.

Bakırköy Pileli Sineklik

Bakırköy Pileli Sineklik

Pileli Sineklikler, her ortama ve detaya uygun olarak fonksiyonel bir biçimde üretilebilmektedir. Bu sineklik sistemi diğer sinekliklere kıyasla daha fazla avantaj taşımaktadır. Bu avantajları sayesinde de sineklik sistemleri arasında en fazla tercih edilenlerden biri olmaktadır. Kullanıldığı alanın estetik olarak da korunmasını sağlayan pileli sinekliklerin iki farklı çeşidi bulunmaktadır.

 Yatay Pileli Sineklik

 Yatay pileli sineklikler pencere ve kapı sistemlerinin dış cephesine takılmaktadır. Sisteme monte edilen tül sağa ve sola doğru kendi üzerinde katlanabilen bir yapıya sahiptir. Sinekliğin açılıp kapanma yönü yatay olarak adlandırılma sebebidir. Yatay pileli sineklikler soğuk aylarda yerinden çıkarılabilmektedir. Bu dönemde çıkarılan sineklik katlanarak bir kutu içerisinde rahatlıkla muhafaza edilebilmektedir. Sökülüp takılma özelliği temizlik zamanlarında da kullanıcı için kolay bir hareket imkanı doğurmaktadır.

 Dikey Pileli Sineklik

 Dikey pileli sineklikler yatay pileli sineklikler gibi katlanma özelliğine sahip değildir. Sineklik sistemi, dikey pileler sayesinde stor bir perde gibi çalışmaktadır. Aynı stor perdelerde olduğu gibi bu sineklikte aşağı ve yukarı çekme mekanizmasına sahiptir. Bu mekanizma sayesinde dikey pileli sineklikler açılırken yukarı, kapanırken de aşağı doğru toplanmaktadır.

 Açma kapama işlemleri esnasında sineklik için herhangi bir kilit sistemine ihtiyaç duyulmamaktadır. Ürün kendi ağırlığını kullanarak sabit durabilme özelliğini taşımaktadır. Dikey pileli sineklik sistemlerinde de yatay pileli sinekliklere benzer şekilde rahatlıkla tak çıkar işlemi yapılabilmektedir.

 Pileli Sineklik Sisteminin Avantajları

 Pileli sineklik sistemleri sayısız avantajı içerisinde barındırmaktadır. Etkileyici tasarımları ile monte edildikleri ortamla bir bütünmüş gibi görünürler. Bu sayede ev ve ofis dekorasyonlarında neredeyse bir aksesuar işlevi görmektedirler. Pileli sineklik sisteminin tül parçası, dayanıklı PVC kaplı fiberglass olarak geçmektedir. Bu dayanıklı yapıları sayesinde en sert rüzgar ve darbelerde bile sineklik tülü zarar görmemektedir.

 Pileli sineklik sistemleri diğer sinekliklerde olduğu gibi sık ve düzenli bakıma ihtiyaç duymamaktadır. Temizlik için ise çıkarıldıktan sonra sadece silme işlemi yeterli olmaktadır. Sineklik sisteminin montajı da oldukça kolaydır ve çok vakit almamaktadır. Ayrıca sistemde yer alan kauçuk tekerlekler sayesinde gürültü probleminin de önüne geçilmektedir. Ürünler vida bağlantılarının görünmemesi ile de oldukça zarif bir tasarıma sahiptir.